Nieuws over Optie24 – Deel 4

binaire opties bitcoinEr zijn vele redenen waarom Optie24 zo populair is onder handelaars. Natuurlijk zijn er de hoge potentiële rendementen en de goed bereikbare klantenservice. Maar er is nog een reden waarom Optie24 zo populair is: het handelsplatform.

Het handelsplatform van Optie24 is zo ontworpen dat de handelaars geen programma moeten downloaden om handel met binaire opties te onderzoeken. Alle handel kan in de browser plaatsvinden. Dit is zeer comfortabel voor de handelaar, net als het gebruik van het platform.

Handelaars zien geen banners

Het systeem is zo ontworpen dat de handelaars de belangrijkste informatie in één oogopslag kunnen zien, en dus niet op zoek moeten gaan naar informatie. Daardoor wint de handelaar tijd. Daarnaast zullen handelaars niet gestoord worden door pop-ups en banners. Deze leiden enkel af, en kunnen de handel moeiljker maken.

De verhandelbare activa zijn zichtbaar in een overzichtelijk menu, en bovendien krijgen handelaars in dit menu informatie over de uitvoering. Handelaars kunnen hier ook andere gegevens zien, zoals hoe andere handelaars een optie verhandeld hebben. Het gaat hier om de zogenaamde put/call ratio.

Mobiele handel is mogelijk

Dit kan dienen als leidraad voor handelaars. Belangrijk voor handelaars is ook een goede communicatie met de makelaar. Dit wordt verzekerd door de livechat. Deze bevindt zich in de browser, zodat handelaars de chat onmiddellijk kunnen gebruiken, zodra ze dit nodig vinden.

Maar niet enkel deze puntjes maken het handelsplatform zo speciaal. Mobiele handel wordt steeds populairder. Dat weten ook de mensen van Optie24, en daarom hebben ze handelaars de mogelijkheid gegeven om een app te downloaden, als ze een smartphone bezitten die werkt via Android of iOS. Apps zijn vaak slechts een minder functionele versie van de website.

Dit is niet het geval bij Optie24. De apps zijn zeer eenvoudig te gebruiken, en bieden de handelaars een uitstekende gebruikservaring. En omwille van deze redenen is het handelsplatform van Optie24 uitstekend.

 

Related Posts