De Stochastische handelstrategie voor technisch ervaren traders in binaire opties

Handelen met de stochastische oscillator

De stochastische binaire opties strategie impliceert het gebruik van twee stochastische indicatoren. Elke indicator heeft zijn eigen periode instelling. Dit om te voorkomen dat valse signalen worden gegeven door de indicator met een kortere periode en ook om vertragigen te vermijden die kunnen ontstaan door de indicator met een lange periode.

Hoewel handelen met een dergelijke combinatie misschien eenvoudig lijkt, een beetje ervaring in de technische analyse is toch nodig om succes te hebben.

De handelaars moeten wachten tot beide stochastische indicatoren in het oversold (oververkocht) gebied zijn en, na hun omkeer, CALL opties kopen. Indien beide indicatoren in de overbought (overgekocht) gebied zijn, moet je, na hun omkeer, PUT opties kopen. 

Hoe gebruik je de stochastische oscillator?

Sommige traders gebruiken de stochastische oscillator als onderdeel van de technische analyse. Door het in combinatie met andere ondersteunende hulpmiddelen toe te passen, vergroten de traders hun kansen op succes aanzienlijk. Dit komt omdat een stochastische indicator met een korte periode, veel valse signalen zal geven. Wanneer je een indicator met een langere periode gebruikt, zal het vertraagd worden.

De stochastische binaire optie indicator kan worden gebruikt om gebieden te identificeren waar een trend zal ontstaan ​​of eindigen. Op hetzelfde moment, is een dergelijke definitie gebaseerd op overbuying (overkopen) of overselling (oververkopen) van activa. Zoals hierboven vermeld kan de stochastische indicator worden gebruikt samen met andere hulpmiddelen. De twee stochastische indicatoren wordt heel vaak gebruikt  door binaire opties traders.

Over het algemeen wordt de stochastische indicator gezien als makkelijk te gebruiken en met goede resultaten. Er zijn ook andere binaire opties methodes die je kan testen, gebaseerd op de indicatoren.

Hoe handel je met de stochastische strategie?

De strategie maakt dus gebruik van twee binaire opties stochastische indicatoren. Om hun toepassing te rechtvaardigen hebben ze verschillende tijdperiodes. Er zijn verschillende instrumenten die kunnen worden gebruikt samen met deze indicatoren. Je moet grafieken gebruiken, die tijdelijke schalen kunnen weergeven.

De hoofdindicator van binaire opties moet de aantallen 21, 9 en 9 bevatten. Aanvullende indicator instellingen zullen 9, 3 en 3 bevatten. De tweede indicator heeft een kortere periode en zal reageren op alle marktveranderingen.

Een reversal (omkeer) van de opwaartse trend zal plaatsvinden wanneer beide stochastische indicatoren zich in het oversold gebied bevinden. Dus snijden de lijnen elkaar door bij elk van de twee indicatoren. Op dit punt, moet je wachten tot de sluiting van de huidige kaars, die het signaal geeft van een trendomkeer.

Je kan een CALL optie kopen zolang het signaal actueel is.

Hetzelfde kan worden gezegd wanneer de markt een neerwaartse trend toont. Een signaal hiervan is wanneer de twee curves van twee stochastische binaire opties indicatoren in het overbought gebied zijn en boven de 80. Dus doorkruisen de indicator curves elkaar naar beneden.

Je moet wachten op een dergelijk signaal en tot de huidige kaars sluit. Wanneer dit gebeurt en het signaal nog steeds relevant is, kun je een PUT optie kopen. Zoals je kan zien, kan de stochastische strategie zeer winstgevend zijn in de binaire opties handel, maar technische kennis en vaardigheden zijn vereist. Het is een perfecte strategie voor de meer ervaren traders.

Related Posts