De risico omkering handelsstrategie voor binaire opties

Om succesvol in binaire opties te handelen, is het vinden van een betrouwbare binaire opties trading strategie de helft van de strijd. De andere helft bestaat uit geluk, kennis, ervaring en timing. Je kansen om financieel onafhankelijk te worden worden aanzienlijk kleiner als je niet beschikt over een betrouwbare en nauwkeurige handelsstrategie.

Dit artikel heeft als doel om handelaars van een binaire opties handelsstrategie te voorzien die betrouwbaar is en gericht op een vermindering van de risico’s, zodat je meer succes kan hebben als binaire opties trader. Hieronder volgt onze toelichting van de grondbeginselen en de uitvoer van de risico omkering handelsstrategie voor binaire opties.

Door je kennis over de grondbeginselen van de binaire opties handel te vergroten en de toepassing te verzamelen van veel handelsstrategieën, zul je constateren in hoeverre deze strategie anders is dan andere. Deze binaire opties handelsstrategie vraagt om twee transacties op dezelfde activa. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat, wanneer we CALL willen gaan op Apple aandelen, wij een CALL transactie uitvoeren terwijl we ook een PUT transactie doen wanneer het geschikte moment zich voordoet.

Nu kan dit misschien en beetje gek klinken en waarom zouden we dit willen doen? Omdat het gebruik van deze strategie nogal efficiënt kan worden wanneer de activa die we volgen best veel in waarde fluctueert of wanneer de activa een hoge mate van volatiliteit heeft. Deze binaire opties handelsstrategie heeft iets van een stop loss handelsstrategie die gebruikt wordt om eventuele verliezen die tijdens de handel kunnen optreden zoveel mogelijk te beperken.

Een belangrijke punt om op te letten bij de toepassing van deze strategie is dat we het niet willen gebruiken voor transacties met een korte aflooptijd, tenzij we zeker weten dat de activa in de tegenovergestelde richting zal gaan en we willen onze verliezen minimaliseren. Het ideale voorbeeld van hoe deze strategie zou werken is als we een transactie plaatsen op Apple aandelen met een aflooptijd van een week. Na vijf van de zeven dagen zien we dat de aandeel het niet zo goed doet als we voorspelden en we gaan nog een dag wachten om te zien of de aandeel tegen onze oorspronkelijke inzet blijft gaan.

Op de laatste dag, wanneer de activa afloopt, merken we dat het nog steeds niet zo gaat als we hadden gepland dus gaan we onze risico omkering strategie toepassen met een transactie in de tegenovergestelde richting met een aflooptijd tussen 1 en 24 uur. Het hangt allemaal af van de tijd die je nog over hebt, maar dit is een goede strategie als je met lange vervaltijden handelt en de activa zich gedraagt zoals je hebt voorspeld.
Het is belangrijk, bij toepassing van deze strategie, dat we met langere aflooptijden handelen.

In principe, kun je het met elk vervaltijd toepassen, maar onderzoek heeft aangetoond dat de handel in binaire opties met langere aflooptijden vaak in een hogere winstpercentage resulteert. Aarzel niet om hieronder eventuele vragen of opmerkingen te stellen over de uitvoering van deze strategie.

Related Posts