Met succes traden met binaire opties – Waaraan moet uw denken?

binaire opties handelenOp dit moment zijn binaire opties heel bekend en populair. Daarbij draagt vooral het makkelijke concept en de handhaving bij, dat steeds meer beleggers binaire opties gebruiken. Het verschil tussen het klassieke handel van opties bestaat vooral in het lage financiële risico en de mogelijkheid om het te schalen.

Bases van binaire opties

Vaak moeten voor opties die aan de beurs worden gehandeld hoge premies worden betaald. Dat is niet het geval bij binaire opties. Op dit moment bieden eigenlijk alle aanbieders het goedkope handelen voor weinig geld aan. De inzet kan voor een grot deel door de investeerder bepaald worden. Bij het traden van binaire opties kunnen verschillende valuta tweetallen zoals de Euro/Dollar worden gehandeld.

Maar ook aandelen, indexes en grondstoffen kunnen worden gehandeld. Op dit moment zijn vooral deviezen speculaties met verschillende belangrijke valuta´s zoals de Euro of Dollar populair. Als belegger kan men bijvoorbeeld ook door binaire opties gold of olie handelen.

Opbrengsten bij het handelen met binaire opties

Als de trader met zijn inschatting van de markt recht heeft, wordt op het eind van de looptijd een vooraf gedefinieerde opbrengst uit betaald. De opbrengst is voor al van het bereik van het trade, maar ook van de aanbieder afhankelijk. Op dit moment krijgt men vaan aanbieders hoge opbrengsten, daarom is een vergelijking van hun belangrijk.

In het zogenaamde Call/Put Handel ligt de opbrengst afhankelijk van de aanbieder tussen 65 – 85 %.  De handel met binaire opties kon in het verleden alleen door professionele traders worden uitgevoerd. Vandaag kunnen ook privé beleggers van de veelzijdige mogelijkheden van het trading profiteren.

Tips voor nieuwelingen

Al voor de eerste trade gaat het om het verzamelen van kennis van het vocabulaire, looptijden en dergelijke dingen. Het best is het als een nieuweling een demo account aanmaakt. Om de handel zonder risico te ervaren. In het begin is het belangrijk om met waarden te handelen, die al bekend zijn. Nadat een precieze analyse van het bekende waarde is uitgevoerd, gaat het erom om een trade met een groot potentieel voor succes in te zetten. Voor nieuwelingen zijn Call and Put opties geschikt. Bij een call optie wordt gespeculeerd op een stijging van de koers.

Bij een put optie wordt een daling van de koers geacht. Op dit moment, bieden veel brokers een stop-loss functie aan. Deze functie houdt in dat bij een negatieve ontwikkeling van de koers de exit gepakt worden. Daardoor wordt niet alleen het risico minder, maar de trader krijgt ook een deel van het ingezeten vermogen terug.

Wat biedt de broker?

De broker van binaire opties biedt in eerste instantie de handel met financiële producten aan. Hij biedt de platform van de handel aan, waarover de trader een order geeft. Sommige brokers bieden ook de mogelijkheid om via een mobiele toestel de handelen, of zij geven de trader de mogelijkheid om een demo account te gebruiken. Tevens worden ook de support en de verzorging van nieuws door de broker geleverd.

Wat kost de handel via de broker?

Het aanmaken van een account bij broker van binaire opties is gratis. Kosten voor het account of voor orders bestaan er niet. Dus in principe is het handel zonder kosten. Maar voor het storten en afschrijven moet een vergoeding betaald worden.

Waarop moet uw letten bij een vergelijking van broker?

Bij een vergelijking van broker van binaire opties moet men zowel op de aangeboden diensten als ook op de condities van de handel. Biedt de broker bijvoorbeeld een demo account en de mobiele handel aan? Zijn support en de platform van de handel in het Duits?

Hoeveel assets kunnen worden gehandeld, hoe hoog is het minimum bedrag van de storting, hoe hoog is het bonus? Deze vragen helpen uw bij de vergelijking op de belangrijke punten te achten.

 

 

 

 

Related Posts