Kruising handelsstrategie met CCI

Deze strategie maakt gebruik van twee indicatie handelssignalen die ze genereren tijdens een gevestigde trend. Door het vergelijken van een gevoelige oscillator tegen een lange termijn lopend gemiddelde genereert het helderen signalen vopties accountoor de korte termijn marktbewegingen in dezelfde richting van de trend. Zijn belangrijkste voordeel is dat het de verwarring van meerdere indicator strategie├źn voorkomt waar er meer kans is op divergentie en het genereert meer signalen. De andere kant is verminderde duidelijkheid, wat betekent dat het dit het beste is voor frequente, laag volume transacties.

 

Hoe de handelsstrategie werkt

De basis van het systeem voor de handel is om te profiteren van de schommelingen op korte termijn in een lange termijn trend. Het is ontworpen om te werken in korte tijdsdelen, met binaire opties die vervallen in een kwestie van minuten. Want het genereert meer signalen dan andere strategie├źn en het is dus geschikt voor een ondernemer die veel bestellingen plaatst tijdens de handelssessie.

Het systeem werd voor het eerst ontworpen door “scalperende” handelaren in aandelen en valuta’s, die op zoek waren naar snelle momenten af en toe zo kort als een paar minuten- voor de handel en ze maken veel transacties tijdens de sessie.

De opzet

Om deze strategie te gebruiken voor de handel in binaire opties, moet u analytische software hebben die u toelaat om gemeenschappelijke indicatoren toe te voegen. Wanneer u op zoek bent naar een lange termijn trend gaat dat vaak gemakkelijker in een 15 minuten of een uur kaart.

Bij het in kaart brengen van een venster voeg een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) toe dat de trend vastzet in een spoor. Omdat het ideale tijdschema voor de handel in deze strategie in de minuten grafiek loopt, betekent dat dat je de trend moet volgen in een uur kaart. Dus het eenvoudige voortschrijdend gemiddelde moet berekent worden voor 60 perioden.

De tweede indicator is de Commodity Channel Index (CCI) die wordt toegevoegd aan de onderkant van het diagram aan de standaard 14 periodes. CCI is een van de meest gevoelige oscillatoren, en helpt korte beweging in relatie tot de SMA 60 meten.

Kruising handelsstrategie

Wanneer handelen

Waar u naar op zoek bent zijn momenten waarop de grafiek kruist met de SMA. Dit betekent meestal dat de correctie uiteindelijk langzamer zal gaan. De CCI wordt gebruikt om te bevestigen dat de correctie voorbij is. Er zijn in principe drie scenario’s die zich kunnen ontwikkelen waar u zou willen handelen.

1.- De markt raakt net de SMA aan, maar de kaars sluit daaronder. In dit geval moet u wachten tot de volgende kaars sluit en controleer dan de CCI. Als het binnen de 100 en -100 (de ruimte tussen de stippellijnen) is, dan moet u de markt op gaan.

2.- Als de markt de SMA kruist, wacht dan tot het terug kruist en onder de lijn weer sluit. Controleer om zeker te weten dat de CCI tussen de 100 en -100 is, en dan is dat het signaal om de markt op te gaan.

Als geen van die gevallen voorkomen, wacht dan met handelen.

Het doel van dit systeem is om verschillende signalen te genereren voor handelaren die vaak de markt op willen, maar met een lage blootstelling. In andere woorden is het voor handelaren die veel kleine posities in willen nemen en een constante winst willen maken door de wet van gemiddelden. Bijvoorbeeld in het bovenstaande grafiekje zijn er 5 put signalen binnen een aantal uur.

Related Posts