Wat houdt het bericht van Euromoney.news in?

binaire opties handelenVandaag is er op het internet een bericht verschenen die heel veel aandacht heeft gekregen in de online wereld. Dat heeft daarmee te maken, dat er een geheim systeem wordt gepresenteerd, waarmee iedereen heel veel geld binnen korte tijd kan verdienen met de beschreven EuroMoney ervaringen. Het gaat hier over de handel in binaire opties.

Tik je binaire opties in wikipedia in, wordt je geleerd, dat het over een financiële optie gaat die na het verval een vast bedrag genereerd of helemaal geen winst opleverd. Je koopt dus bijvoorbeeld geen aandelen van een onderneming zoals aan de beurs, maar speculeert op de ontwikkeling van hun koersen bij een broker voor binaire opties.

Wat in eerste instantie bekend werd in de Vereinigde Staten, is sinds afgelopen jaar ook in Nederland steeds bekender geworden volgens de EuroMoney recensie. In het artiekel van Euromoney.news wordt beweerd, dat de Amerikaanse regering probeerde de handel in binaire opties aan banden te leggen, omdat de machthebbers bang zijn geworden hun financiele autoriteit kwijt te raken. Dat alleen maar, omdat de arbeiderklasse door de handel in binaire opties een mogelijkheid heeft om snel rijk te worden. In de EuroMoney recensie over iemand die handel in binaire opties heeft bedreven, wordt een dagboek van Stan Janssen gepresenteerd. Daarin beschrijft hij wat hij heeft gedaan om binnen een week miljonair te worden.

Betrouwbaarheid van de webpagina

Of de beschreven EuroMoney ervarignen echt zijn, kun je niet weten. Want het is niet duidelijk wie de webpagina EuroMoney.news heeft online geplaatst. Ook als er een verslaggever ten name Jan Meijer wordt genoemd, kun je niet zeker zijn of EuroMoney fraude is of juist niet. Daarom moet je je afvragen, of de cijfers uit het dagboek van de meneer Janssen echt zijn.

euromoney

 

Wie daadwerkelijk wil handelen in binaire opties, moet goed geïnformeerd zijn over wat de handel in binaire opties inhoud. Let daarvoor op de volgende dingen. Je moet steeds attent zijn, dat je het met een betrouwbaare broker te maken heeft. Daarvoor is het in eerste instantie interessant om te weten of de broker van je keuze officieel is rereguleerd door een financiele autoriteit. Je moet dus in ervaring brengen waar een broker zijn bedrijfszetel heeft.

Als deze zich in Europa bevindt, is het meestal het geval, dat de broker ook door een Europese, financiele autoritiet officieel is gereguleerd. Door een dergelijk licentie onderligt een broker strenge wettelijke richtlijnen, wat hem uiteindelijk betrouwbaar maakt. De zaak van vertrouwen bij een broker is ook afhankelijk van de condities omtrent de rekening en de bonussen die je worden beloofd. Daarover moet je je altijd informeren als je op zoek bent naar een geschikte broker om handel in binaire opties te bedrijven.

De beste Broker

Bij Optie24 heb je bijvoorbeeld met een broker te maken die gevestigd is in Rotterdam en is geregistreerd bij de Nederlandse AFM, de Autoriteit Financiële Markten. Je hoeft hier maar minimaal 50 Euro storten, maar kunt ook gebruik van het gratis oefenaccount maken. Daardoor kun je pas de handhaving van het online platform leren kennen. Verder spreekt voor deze broker, dat de aanmelding ook helemaal gratis en niet verbonden is met verborgen kosten of commissies.

optie24 makelaar

24Option is een andere broker die niet in Nederland maar zoals veel andere broker ook op Cyprus is gevestigd. Daar is 24Option ook door de cypriotische autoriteit “Securities and Exchange Commission” gereguleerd, zodat ook deze broker onderligt aan de Europese, wettelijke richtlijnen omtrent de handel in binaire opties. Deze broker biedt zelfs een verzekering van tot 10 procent van verlies aan. Verder heeft 24Optoin een effeciënte klantenservice, biedt ook een gratis oefenaccount aan en heeft veel verschillende verhandelbare goederen in het aanbod.

Vooruitblik op de site van Optie24.nl

Samenvatting
Datum
Object
Euromoney News
Auteur rating
5

Related Posts