Nieuws over Optie24 – Deel 3

binaire opties bonusHandel in financiële producten is alleen mogelijk wanneer handelaars geld storten door middel van een rekening bij de makelaar. Dit kan soms zeer snel gebeuren, maar soms kan het ook een paar dagen duren voordat het geld bij de makelaar aankomt. Sommige makelaars rekenen zelfs kosten aan voor stortingen en geldopnames. Dit artikel vat samen hoe de betalingen werken bij Optie24.

100 euro minimumstorting

Optie24 accepteert de belangrijkste kredietkaarten. Zo kunnen handelaars met hun Visa, Mastercard of American Express betalen bij deze makelaar. Wanneer handelaars één van deze opties kiezen kunnen ze in de regel onmiddelijk hun activa gebruiken en zullen ze dit geld binnen twee tot zeven dagen op hun rekening zien. De voorwaarde is echter een minimale storting van 100 euro. Daarnaast kunnen diverse strategieen getoetst worden.

Natuurlijk is ook een bankoverschrijving mogelijk. Hier moeten handelaars wat meer geduld hebben als ze hun geld willen gebruiken. Soms kan het tot zeven dagen duren voor het geld aankomt bij Optie24. Het kan dan nog eens zeven dagen duren voor het geld op de rekening van de handelaar verschijnt. Zoals bij kredietkaarten moeten handelaars minstens 100 euro storten.

Ukash wordt steeds populairder onder handelaars

Sommige handelaars gebruiken Ukash om geld over te schrijven. Deze methode wordt steeds populairder, en het is dus geen wonder dat BDSwiss ook deze optie biedt. Hierbij worden bonnen gebruikt om het geld over te schrijven. Deze moeten op voorhand gekocht worden. Als handelaars deze methode gebruiken, moeten ze minstens 100 euro storten, en kunnen dat geld dan meteen gebruiken; het verschijnt binnen de vijf dagen op hun rekening bij BDSwiss.

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die BDSwiss haar handelaars biedt om geld te storten op de rekening van de makelaar. Daarbovenop kan je ook geld overschrijven via EPS, Giropay, directe overschrijving en Maestro.

Related Posts