Wat je nodig hebt om te slagen met Binaire Opties

binaire optiesNet als op vele andere gebieden, moet je een gedegen kennis hebben voordat je aan de slag gaat. Hopelijk heb je wat van deze gids geleerd. Wees je ervan bewust, dat alleen het lezen van deze gids je niet direct automatisch een miljonair zal maken. Je zult een heleboel feiten en strategieën over binaire beleggingen moeten leren, maar om het meeste uit deze gids te halen en om de ondernemer te worden die je wilt zijn, moet je de ideeën die je zo gaat leren aan passen aan wat je al weet.

Om te beginnen moet je leren grafieken te lezen. Grafieken zijn je belangrijkste wapen in het winnen van de Binaire Opties oorlogen – … nou ja, misschien ben ik hier een beetje melodramatisch. Maar serieus, grafieken zijn een vitale bron voor een serieuze binaire handelaar, eigenlijk elke geldige strategie behelst het lezen en analyseren van grafieken. Kortom, met de grafieken kan je de toekomstige koers van een actief te voorspellen door het vinden van patronen in de prijsbewegingen in het verleden, en eigenlijk is dit alles wat we nodig hebben om met de binaire handel te verdienen. Laat je niet intimideren door de grafieken, eigenlijk zijn ze niet zo moeilijk te lezen en te begrijpen. Strategieën die zijn gebaseerd op het lezen en analyseren van grafieken maken deel uit van het technische analysegebied.

Technische analyse volgt een eenvoudige set van regels die vrij beschikbaar zijn op tal van websites. Gelukkig zijn de eenvoudigste regels om grafieken te lezen het meest betrouwbaar. In een later hoofdstuk zullen we het hebben over een aantal strategieën die je kunt toepassen bij je beleggingen. De meest elementaire vorm van technische analyse zou zijn om te zoeken naar steun en weerstand niveaus waarmee markten in het verleden moeite hebben gehad om door te breken. Grafieken werken het beste op deze manier met matig volatiele markten. Technische analyse is ook nuttig bij het identificeren van mogelijke trends.

Een andere eenvoudige manier om met behulp van grafieken te kijken naar bewegende gemiddelden, zoals de gemiddelde prijs over 10 dagen. Het idee is dat dit je een betere weergave geeft van wat de prijs over een langere periode van tijd doet. Een andere eenvoudige patroon is gebaseerd op de zogenaamde relatieve sterkte index (RSI). Dit wijst op situaties waar een markt overbought of oversold is en waarschuwt voor een mogelijke ommekeer in de trend. De RSI is het totale aantal punten die gewonnen zijn op up dagen, gedeeld door het totaal aantal punten die verloren en gewonnen zijn, vermenigvuldigd met 100.

Nu je overtuigt bent van de noodzaak van grafieken, is de vraag, waar je ze kunt vinden. Nou, er zijn een heleboel online grafieken en software, om ze te vinden doe je gewoon een online zoekopdracht “real time grafieken” of “grafieken software”. Goede servicepakketten voor grafieken geven je toegang tot de markt van gegevens in real-time; Deze informatie wordt op een aantal manieren weergegeven, wat je zal helpen bij het uitvoeren van je beleggingen. Het vinden van de “juiste” grafieken service is zeker een persoonlijke keuze – het kan worden vergeleken met het selecteren van de juiste auto. Wat een andere handelaar verkiest kan niet hetzelfde zijn als wat jij zou kiezen, en hetzelfde andersom. Dat is de reden waarom het nodig kan zijn dat je de lijst van functies onderzoekt – met zowel voor-en nadelen – voorafgaand aan het maken van de beslissing om een bepaalde grafieken service te gebruiken.

In wezen moet je een lijst van criteria hebben, en je moet beschikbare diensten met die lijst vergelijken. Maak je keuze op basis van de resultaten. Hieronder vind je de criteria die je zou moeten overwegen:

Real-time data – Je wilt een betrouwbaar systeem dat onmiddellijk real-time informatie verstrekt. Deze bijzondere functie op zich zal al veel van de keuzes die beschikbaar zijn verkleinen, omdat veel online pakketten een soort van vertraging hebben. Met betrekking tot de binaire handel kan je je natuurlijk niet veroorloven om een vertraging te hebben.

Market Data Dekking – Kijk naar de markten die in de grafieken van de dienstgever zijn opgenomen. De meeste programma’s bevatten de belangrijkste markten van de VS, maar als je andere wereldwijde markten gebruikt, zoals de Aziatische en Europese markten, dan moet je er zeker van zijn dat de gegevens in real-time beschikbaar zijn.

Verscheidenheid van Indicatoren – Op basis van je eigen persoonlijke wensen, ben je misschien geïnteresseerd in een grote verscheidenheid van indicatoren en grafieken methoden, zoals staafdiagrammen, point-en-figuur grafieken, of Japanse kandelaars.

Bovendien, kijk of de dienst elementaire indicatoren zoals MACD, RSI, en gemakkelijk Voortschrijdende Gemiddelden kan laten zien (ik zal dit alles later uitleggen). Als je serieus bent over de technische analyse, zorg er dan voor dat je gemakkelijk je eigen indicatoren kunt programmeren of de bestaande zonder al te veel moeite aan je wensen kunt aanpassen.

Redelijk concurrerende tarieven – Je zult een grafieken service nodig hebben die je niet al je geld kost ,voordat je zelfs met je eerste handel begonnen bent. Het is noodzakelijk om te shoppen. Niettemin, het zoeken naar een concurrerende prijs mag niet te betekenen dat je de dienst van de provider die het goedkoopst is meteen uitkiest. Je moet hiermee voorzichtig zijn – het oude gezegde “je krijgt waarvoor je betaalt ” is zeker van toepassing met betrekking tot beleggingen. Denk aan je keuzes. Je zal zelden een goedkope handel dienst willen die je bijna niets geeft, maar je wilt waarschijnlijk ook niet de duurste service met opties waarvan je geen gebruik zult maken.

En zorg ervoor dat het bedrijf dat je kiest je de tijd geeft om uit te testen hoe de dienst echt werkt. Mocht je je niet op je gemak voelen met het gebruik ervan, dan moet het mogelijk zijn om een restitutie te vragen.

Gebruiksvriendelijk Platform – Je moet een systeem kiezen dat je gemakkelijk kunt gebruiken, niet een waarvoor je een diploma als een computer ingenieur nodig hebt. Je hebt een systeem nodig dat je backtest strategieën en aangepaste programma indicatoren en handelssystemen zonder veel moeite laat uitvoeren.

Ik hoop dat je nu een veel beter idee hebt van wat voor soort grafieken dienst het beste kan voldoen aan je behoeften. Houdt in gedachten, een effectieve grafieken applicatie is eigenlijk wat er voor zorgt dat je de snelheid en de mogelijkheid hebt om naar aanleiding van het laatste nieuws snel transacties uit te voeren. Na verloop van tijd kan je overstappen naar meer geavanceerde diensten als je meer bedreven in het investeren bent.

Related Posts