Binaire opties met Bitcoin

binaire opties bitcoinSinds kort biedt de wereldmarktleidende Aanbieder van binaire opties Optie24 nu weddenschappen op de ontwikkeling van Bitcoins aan. Daarbij kan bij de virtuele valuta of op een dalende of stijgende ontwikkeling gewed worden. Een belangrijke opmerking is hierbij dat de weddenschappen verschillende looptijden hebben. Het is dus niet een “klassieke” Investering. De opbrengsten en het risico zijn in evenredigheid hoog.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om binnen enkele dagen een opbrengst te halen waarbij het ingezeten kapitaal een stijging van 120 % heeft. Dit is voor mensen interessant die over het algemeen aan de Bitcoin Story geïnteresseerd zijn en zich niet op lange termijn willen binden, maar meer de mogelijkheden van een alternatieve investering willen gebruiken. Het is dus een interessante mogelijkheid om bij de korte termijn ontwikkeling van Bitcoin te participeren. En ik wens uw nu al veel plezier bij het handelen.

Bitcoins: Waarom is het zo bijzonder?

De uitvinder van Bitcoins Satoshi Nakamoto vond het tijdens de ontwikkeling van de valuta belangrijk dat een Bitcoin niet door willekeurigheid van centrale banken of invloeden van de economie aan waarde kan verliezen. Vooral in instabiele financiële tijden trekt dit aspect van het concept van Bitcoins geïnteresseerden aan. Maar, de ontwikkeling van Bitcoins is gekenmerkt van enorme veranderingen.

En daarom zijn Bitcoins vooral interessant voor beleggers die hun zenuwen de baas blijven. In de laatste tijd was de ontwikkeling van Bitcoin gekenmerkt door koerssprongen, maar hier ligt ook het potentiaal voor mensen die graag met risico beleggen. In totaal zijn er 21 miljoenen Bitcoins. Door deze schaarste is het mogelijk dat de koers van Bitcoins nogal hoog gaat zijn. Op dit moment zijn er elf miljoenen Bitcoins in omloop. Het aantal wordt elke tien minuten groter door het zogenaamde mijnen. Of een investering in Bitcoins op lange termijn opbrengsten gaat opleveren kan ik nu niet concluderend vast stellen. En dat is waarschijnlijk ook niet zo erg. Want door de snelle koerssprongen kan geprofiteerd worden.

Levert de handel opbrengsten op?

Niet allen Nerds hebben in de nieuwe “Internet – Valuta” geïnvesteerd. Maar ook bekende investeerders zoals de Winklevoss tweelingen. En Investeerders zijn ervan overtuigd dat Bitcoins het Betaalmiddel van het 21 eeuw gaat worden. Hiermee kan men eens zijn of juist niet. Maar wat vast staat is dat Bitcoins vooral door hun grote Intervallen een interessante mogelijkheid voor het handelen bieden, ook als men niet elke weddenschap kan gewinnen. Optie24 laat dus zien dat men veel voor zijn klanten te bieden heeft en er aan doet om de toekomst van het handelen met Bitcoins nog aangenamer te maken.