60 seconden trades

60 seconden trades worden inmiddels van vele aanbieders van binaire opties aangeboden. Zoals de naam van deze type van handel al laat verwachten,
60 seconden handelenhebben deze trades een verlopen tijd van maar 60 seconden. Het wordt zoals bij de klassieke handel op de ontwikkeling van de koersen van een bepaalde markt gespeculeerd, dus of deze binnen een minuut gaat dalen of stijgen.

Gaat een trader ervan uit dat een koers zal stijgen, dan koopt hij of zij de “Call-Optie”. Maar gaat een trader ervan uit dat een koers zal dalen, dan kiezt hij of zij voor de “Put-Optie”, zoals het gewoon is bij de klassieke “Call/Put”-handel.

Voordelen van de 60 seconden optie

Het moet worden bedacht, dat zich de koersen altijd in een bepaalde richting naartoe bewegen. Bij 60 seconden trades kan zelfs ook met dalende koersen profijt worden gegenereerd. U moet eran denken, dat het goed is voor de kans op winst, als u op de ontwikkeling van een koers binnen een dergelijk klein verlopen tijd speculeert. Want een heel kleine stijging of een heel klein dalen van de koersen is immers genoeg, om een succesrijk trade af te sluiten. Bij veel aanbieders van binaire opties kan binnen een minuut al 85% opbrengst worden gegenereerd. Een verdere voordeel is, dat al na een minuut het succes van een trade bij de trader bekent is. Vaak zijn voor nieuwelingen dergelijke 60 seconden trades in verband met kleine minimum stortings- en minimum bedragen per trade een kans, om met niet al te veel risico op verlies handel te gaan bedrijven.

Strategieën voor 60 seconden trades

Het moet niet voor een basiswaarde worden gekozen, welke zich zijwaarts bewegt, want het is in dit geval puur geluk, dat de koers een keer gaat uitbreken. Daarom zijn uitbreken, die in korte intervallen gebeueren meer geschikt, om een succesrijke trade af te gaan sluiten. Vooral de korte verlopen tijd eist een goede timing, om een uitbreek van een koers te “pakken te krijgen”. Een zichtbaar trend is dus een goede aanknopingspunt vor het handelen met binaire opties. Het is ook raadzaam om voor basiswaarden te kiezen, welke een bepaalde volatiliteit hebben, zodat koersbewegingen met een hoger kans verwacht kunnen worden. Verder is het onzinnig, om op markten te gaan handelen, welke nauweklijks in beweging zijn. Als u dat doet, stijgt van begin af het risico van financieel verlies.

Het moet zich dus ook als nieuweling goed op de 60 seconden trades worden voorbereid. Het is vaak nuttig, om informatie uit het macro economische gebeuren mee naar de besluiten voor de trades te nemen. Verder is het nuttig om een gevoel daarvoor te krijgen, hoe zich live berichtgeving tijdelijk verzet op de koersbewegingen van de basiswaarden uitwerkt. Microsoft, Apple en Google zijn aandelen van ondernemingen, over wie er vaak wordt bericht. Daarom zijn vooral dergelijke aandelen geschikt, om zich met de mechanismes vertrouwd te maken, in welke tijdelijke intervallen live berichten de koersbewegingen beïnvloeden.

Verder moet erop worden gelet, dat maar met de richting van een trend wordt gehandeld. Het levert niks op, als u in het geval van een opwaartse trend op dalende koersen gaat speculeren. Het is niet uit te sluiten, dat zoiets ook kan gebeuren, maar succesrijke trends zijn eerder te verwachten, als met de richting van een trend wordt gehandeld.

 

 

Related Posts