Nieuws over Optie24 – Deel 2

optie24Optie24 is een bekende makelaar voor exotische financiële producten. De makelaar is pas sinds 2012 op de markt en heeft toch reeds zijn positie op de markt geconsolideerd en is nu één van de topmakelaars in de wereld.

Maar uit menige hoek klonken stemmen die zeiden dat de makelaar zijn klanten slecht behandelde, en er was zelfs sprake van fraude. Na verloop van tijd bleek echter dat deze beschuldigingen ongefundeerd waren, en het is nu duidelijk: bij Optie24 staat de klant voorop.

Hoog rendement en lage kosten

Dit is duidelijk op vier verschillende vlakken. Ten eerste zijn er de hoge potentiële rendementen. Deze zijn vaak hoger bij Optie24 dan bij de concurrentie. Handelaars kunnen dus ook meer geld verdienen bij deze makelaar. Dat is een van de redenenen hoezo deze broker zo bijzonder is.

Naast dit rendement zijn ook de kosten interessant voor handelaars; deze worden door de makelaar aangerekend en kunnen de winst van de handelaar schaden. Bij Optie24 zijn deze echter lager dan bij de concurrentie.

De klantenservice kan 24/7 bereikt worden

Het volgende punt dat het belang van de klant voor de makelaar bewijst is de klantenservice. Het kan van tijd tot tijd gebeuren dat bepaalde vragen niet beantwoord worden in de FAQ, of dat de handelaar een specifiek probleem heeft. Hierbij kan de telefonische klantendienst van Optie24 zijn handelaars helpen. De klantenservice kan trouwens ook helpen, als er problemen bestaan bij de uitvoering bij een strategie bijvoorbeeld.

Hiervoor kan vanuit Duitsland voor een 0800-nummer gekozen worden. Daarnaast kan men een fax of e-mail sturen, 24 uur per dag livechat gebruiken, of een contactformulier invullen. Met dit grote aantal kanalen verschilt Optie24 aanzienlijk van de concurrentie.

Tenslotte zijn de uitbetalingen regelmatig en gebeuren in de meeste gevallen zonder problemen. Wij beseffen dat deze erg belangrijk zijn voor ondernemers, en hierdoor wordt Optie24 aanzien als een betrouwbare makelaar. Optie24 doet erg veel om zijn klanten tevreden te houden, zodat ze steeds weer voor deze makelaar kiezen.

Related Posts